Uitnodiging 12 december 2019

December 2019

Nieuwsbrief


Hoe staan wij in contact met onze leden

 

IZZE-nieuwsbrief:
Om onze leden op de hoogte te houden van onze werking stuurt IZZE minstens tweemaal per jaar een nieuwsbrief naar al haar leden.

Vorige nieuwsbrieven kan u hiernaast vinden : Archief nieuwsbrieven.

 

E-mail berichten:
Alle belangrijke informatie die wij ontvangen sturen wij onmiddellijk , via e-mail , door naar de IZZE-contactpersoon van onze leden.

 

Lokale adviesraad (LAR) KAA Gent:
De LAR KAA Gent is een door de voetbalwet verplichte adviesraad ( driemaandelijks) waarin alle veiligheidsdiensten en de buurt vertegenwoordigd zijn. IZZE werd in deze adviesraad aangesteld om de bedrijven ( = de buren) om en rond de Ghelamco Arena te vertegenwoordigen.
Heeft u opmerkingen of vragen omtrent het verloop van de voetbalwedstrijden dan kan u ons dat melden via info@izze.be zodat wij dit in deze adviesraad kunnen bespreken.

 

Speciaal voor onze leden :( NIEUW)
Leden die in contact willen treden om andere IZZE-leden om info te verkrijgen of ervaringen uit te wisselen kunnen dit doen via de home-pagina van deze website. Het paswoord om toegang te verkrijgen kan u aanvragen op ons secretariaat via Patricia Vercruysse ( Patricia.Vercruysse@alinso.eu ) of info@izze.be .

Publiganda
Vandelanotte
Alinso