15Maart

15/03/2018: Bedrijfsbezoek aan Coca-ColaWij waren dit jaar te gast bij één van onze stichtende leden: Coca-Cola European Partners.  Eind 2015 ging bij de Gentse Coca-Cola vestiging een ambitieus en revolutionair reorganisatie project van start dat tegen april 2018 afgerond zal zijn. Het management van Coca-Cola Gent wil graag de resultaten  en hun ervaringen met de IZZE-collega’s delen.  Naast aanzienlijke investeringen en operationele aanpassingen had het project ook een impact op de medewerkers (o.a. herstructurering en meer flexibiliteit).  Revolutionair was een CAO met een totaal nieuw concept rond arbeidsflexibiliteit.
Na het bezoek werd ons een lekker buffet aangeboden, het werd een gezellig netwerkmoment


Activiteitenoverzicht

 

11 september 2018: Netwerk event in samenwerking met Alinso Group op Eiland Zwijnaarde


Met de ingebruikname van de eerste logistieke hub op TECH LANE GHENT  (voorheen Eiland Zwijnaarde) is de start gegeven van de  verdere ontplooiing van dit bedrijvenpark.
Wij vond het dan ook het gepaste moment om de bedrijven uit de buurt, uit te nodigen   om kennis te maken met en meer uitleg te geven over TECH LANE GHENT.
Tevens werd er gebruik gemaakt  van deze uitstekende locatie gebruik om de aanwezigen kennis te laten maken met de mogelijkheden en het gebruik van drones.
Onder het motto “ken je buren” organiseerden we aansluitend een netwerkmoment met een knabbel en een babbel.

 

20 maart 2019: Overleg ondernemingen Gent-Zuid


Mobiliteit, fiscaliteit, infrastructuur en arbeidsmarkt zijn belangrijke omgevingsfactoren voor uw onderneming. De overheid (stadsbestuur, de Lijn, AWV, … ) hebben een grote impact hierop.
IZZE en VOKA hebben samen een overleg tussen ondernemingen uit Gent Zuid (het gebied Ottergemsesteenweg Zuid en Ghelamco)  en de overheid georganiseerd. Tijdens deze  meeting hadden de aanwezigen  de kans om de knelpunten die men ervaart aan de overheid over te maken. Omgekeerd leerden de diverse overheden ook welke zaken die bij bedrijven leven om hun beleid zo beter op hun noden af te stellen.

Vanuit stad Gent hebben schepen Bracke (economie) en schepen Watteeuw (mobiliteit) hun aanwezigheid bevestigd. Verder worden ook De Lijn, het MCC (mobiliteit coördinatiecentrum) en AWV (Vlaamse overheid oa bevoegd voor de R4) op dit overleg uitgenodigd.


Publiganda
Alinso